ѕриготуванн¤:
ѕоки п≥дходить закваска, приготувати масл¤ну масу. ƒл¤ цього прос≥¤ти через сито в миску 75 г борошна. Ќар≥зати кубиками близько 200 г масла чи маргарину, укласти його на борошна й усе зам≥сити. ћасл¤не т≥сто розкатати м≥ж двома аркушами пергаментного паперу до товщини близько 1 см. ќтриманий в такий спос≥б корж вкласти в холодильник. ” цей час приготувати др≥жджове т≥сто ≥ почекати 30 хвилин поки т≥сто п≥д≥йде. “≥сто розкатати на обробн≥й дошц≥ в пр¤мокутник розм≥ром удв≥ч≥ б≥льшим н≥ж масл¤ний корж.  орж ≥з масл¤ного т≥ста укласти на одн≥й половинц≥ др≥жджового т≥ста ≥ прикрити другою половиною т≥ста. ѕригорнути крањ. ѕот≥м не дуже сильно натискаючи, розкатати в довжину й у ширину. –озкатане в такий спос≥б т≥сто загнути з двох стор≥н усередину, щоб три шари т≥ста були накладен≥ один на ≥нш≥й. ѕензликом видалити надлишок борошна з т≥ста. “≥сто загорнути в пл≥вку ≥ покласти, м≥н≥мум, на 15 хвилин у холодильник. “аке повторне розгортанн¤ ≥ складанн¤ т≥ста, а також його прим≥щенн¤ в холодильник повинне бути зроблено, принаймн≥, 2 рази. “од≥ т≥сто буде придатне дл¤ подальшоњ обробки. ћи розд≥л¤Їмо його на три р≥вн≥ частини. Ќа коричн≥ т≥стечка розкатати одну частину т≥ста в пр¤мокутник величиною 20 х 30 см, посипати його сум≥шшю з 1/2 ложечки кориц≥, промитого й осушеного ≥зюму ≥ коричневого цукру. “≥сто м≥цне згорнути уздовж ≥ нар≥зати скибочками товщиною близько 2 см. —кибочки укласти на змазаний жиром лист. ћед¤н≥ рогалики Ч одну частину т≥ста розкатати в пр¤мокутник ≥ нар≥зати пр¤мокутними трикутниками. Ћ≥сов≥ гор≥хи крупно стерти, вим≥шати з корицею, що залишилас¤, 75 г меду ≥ ¤Їчним б≥лком. –озкласти по довш≥й сторон≥ трикутник≥в, щ≥льно звертаючи т≥сто в рогалик. “акож укласти на лист≥. ћлинки формуютьс¤ в такий спос≥б Ч частину т≥ста, що залишилас¤, розкатати в пр¤мокутник розм≥ром близько 24х36 см розд≥лити на 6 квадрат≥в з≥ стороною 12 см. ћигдаль вим≥шати з варенн¤м з пелюстк≥в дикоњ тро¤нди, масу укласти в середину кожного квадрата.  вадрати надр≥зати у вс≥х чотирьох кутах по д≥агонал≥. —початку загнути один кут у середину, а за ним ≥нш≥. «агнут≥ кути пригорнути в середин≥. « залишк≥в т≥ста вир≥зати чи зл≥пити кв≥ти, з≥рки чи ≥нш≥ форми. ѕриклењти до змазаних жовтком серединок млинк≥в. ѓх варто спекти на середньому р≥вн≥ духовки. ¬ електродуховц≥ вип≥кати при температуре 200 градус≥в
„ас приготуванн¤: 25 хв.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
ƒл¤ т≥ста: 450 г борошна, щ≥пка сол≥, 1 кубик пресованих др≥ждж≥в харк≥вських (50 г), 25 г меду, 1/4 л теплого молока, 1 ¤йце.  р≥м того: 200 г масла, 75 г борошна. ƒл¤ начинки: 50 г меленого мигдалю, 50 г варенн¤ з пелюстк≥в дикоњ тро¤нди, 25 г коричневого цукру, 75 г меду, 1 ¤йце, 1 ложечка без верха кориц≥, 50 г ≥зюму, 100 г п≥дсмажених л≥сових гор≥х≥в, 3 ложки гар¤чого абрикосового мармеладу.
—макота на кожен день
ƒр≥бна др≥жджова вип≥чка  (млинки, т≥стечка, рогалики)
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Hosted by uCoz