ѕриготуванн¤: ”с≥ компоненти т≥ста вкласти в миску ≥ зам≥шувати за допомогою насадки м≥ксера дл¤ зам≥шуванн¤ т≥ста близько 3 хвилин до одержанн¤ крутоњ маси. ¬≥дставити в тепле м≥сце, почекати, поки т≥сто зб≥льшить св≥й обс¤г удв≥ч≥. “≥сто розд≥лити на 12 порц≥й, кожну розкатати до величини вафельниц≥. ¬≥дкласти п≥д≥йти, загорнувши в кухонний рушник чи в пергаментний пап≥р приблизно на 1 годину. ¬афельницю роз≥гр≥ти, тонко змазуючи розплавленим маргарином. ѕорц≥њ т≥ста можна ще посипати зерном сезаму ≥ вип≥кати близько 3 хвилин, поки т≥сто не п≥друм'¤нитьс¤ ≥ не стане хрустким. ќстудити на кухонних іратах.