ѕриготуванн¤: ѕоловину борошна прос≥¤ти в миску, додати ¤йц¤, розведен≥ в молоц≥ др≥ждж≥ ≥ залишити на 1 годину . «а годину зам≥сити т≥сто , вв≥вши ус≥ ≥нгред≥Їнти, поступово п≥дсипаючи борошно, що залишилос¤. “≥сто м≥сити до однор≥дного стану прот¤гом 40 хвилин. √отовому т≥сту дати посто¤ти 1 годину. ¬ цей час п≥дготувати начинку.
‘ормувати паски можна двома способами:
1. ¬икласти готове т≥сто у форму на чверть в≥д обТЇму, дал≥ начинку ≥ пот≥м другу частину т≥ста. Ўар начинки маЇ бути меншого д≥аметру н≥ж т≥сто, щоб верхн≥й шматок т≥ста накрив його повн≥стю.
2. ѕаска формуЇтьс¤ у вигл¤д≥ рулету . «аготовку потр≥бно розкачати, начинку викласти р≥вном≥рно по центру коржа. —катати у вигл¤д≥ рулети, зл≥пити крањ ≥ пом≥стити у форму.
‘орми з т≥стом повинн≥ посто¤ти у теплому м≥сц≥ прот¤гом години, т≥сто повинно зб≥льшитис¤ в 2 рази. ѕеред вип≥чкою поверхню пасок змастити жовтком. √отову паску посипати цукровою пудрою, прикрасити половинками волоських гор≥х≥в.