ѕриготуванн¤: —ушен≥ фрукти пос≥кти, вкласти в миску ≥ збризкати ромом, в≥дставити приблизно на п≥вгодини, щоб вони розм'¤кли. ” цей час приготувати др≥жджове т≥сто з борошна, др≥ждж≥в, молока, цукру, лимонноњ цедри, пр¤них приправ, сол≥, масла ≥ ¤Їць. ѕри цьому залишити трошки борошна. ” цьому борошн≥ обвал¤ти намочен≥ в ром≥ фрукти. ƒобре змастити ол≥Їю форму дл¤ бабки ≥ посипати њњ пан≥рувальними сухар¤ми. ”класти т≥сто. „ас ≥ температура вип≥чки. ‘орму вставити в холодну духову шафу. “емпературу установити на 200 градус≥в. —печене т≥сто остудити у форм≥ 5 хвилин, пот≥м викласти на кухонн≥ ірати. ÷укрову пудру прос≥¤ти через сито ≥ розтерти з лимонним соком до одержанн¤ крутоњ маси. ќтриманою масою облити ще теплу бабку ≥ п≥сл¤ цього ц≥лком остудити њњ.
оментар: ¬≥дм≥нним доповненн¤м до бабки буде г≥рка данська гор≥лка.