1. | ƒр≥бна др≥жджова вип≥чка (млинки, т≥стечка, рогалики) —клад: ƒл¤ т≥ста: 450 г борошна, щ≥пка сол≥, 1 кубик др≥ждж≥в (42 г), 25 г меду, 1/4 л теплого молока, 1 ¤йцеЕ |
2. | ѕироги по-кос≥вськи “≥сто: 1 кг борошна, 0,5 л молока (кеф≥ру), 50 г др≥ждж≥в, 1- 2 ¤йц¤, с≥ль, цукорЕ |
3. | ’л≥бне т≥сто на капуст¤ному лист≥ —клад: 400 г води, 30 г др≥ждж≥в, 600 г борошна, с≥ль, 8 капуст¤них лист≥в. |
4. | Ђќпеканц≥ї з сиром —клад: 1000 пшеничного борошна, с≥ль, 400 г. сиру, 50 г. др≥ждж≥в, 600 г. водиЕ |
5. | Ѕулочка Ђѕод≥льськаї —клад: 0,5 кг борошна, 30 г др≥ждж≥в, скл¤нка молока, 50 г масла чи маргарину. —ум≥ш з ¤йцем: 2 жовтки, 50 г цукруЕ |
6. | Ѕулочка Ђчайнаї —клад: 0,5 кг борошна, 50 г др≥ждж≥в, скл¤нка молока, 100 г масла чи маргарину, 3 жовтки, 100 г цукру, 2 б≥лки, ¤йце дл¤ змащуванн¤Е |
7. | ѕампушки пшеничн≥ —клад: 400 г пшеничного борошна, 25-30 г др≥ждж≥в, 3/4 скл¤нки води, одна столова ложка цукру, 2-3 столвих ложки ол≥њ ... |