ѕриготуванн¤: ¬ третин≥ скл¤нки теплоњ води розвести цукор, др≥ждж≥, с≥ль. “уди ж висипати 100 г борошна ≥ зам≥сити густе т≥сто. ѕочекати, поки п≥д≥йде, додати решту води, борошна, ол≥њ, добре вим≥шати ≥ знову дати п≥д≥йти. « т≥ста зл≥пти (зформувати) пампушки завб≥льшки з волоський (грецький) гор≥х ≥ випекти на протвен≥ в духовц≥ на слабкому вогн≥. « сум≥ш≥ заздалег≥дь розтертого з с≥ллю часника, квасу та ол≥њ зробити п≥дливку ≥ полити нею пампушки перед тим, ¤к подати њх до столу.