|
температура прим≥щенн¤ повинна бути пост≥йною та не нижчою в≥д 22∞—; |
|
температура води дл¤ розведенн¤ 25-30∞—; |
|
перев≥р¤Їмо бражку на солодк≥сть, ¤к т≥льки солодк≥сть зникне, брага готова до перегонки; |
|
по зак≥нченню процесу брод≥нн¤, брагу не розм≥шувати (др≥ждж≥ повинн≥ повн≥стю ос≥сти на дн≥); |
|
щоб отримати високо¤к≥сний продукт з меншими витратами, бажано використовувати брагу першоњ перегонки; |
|
Їмн≥сть з брагою не повинна сто¤ти на п≥длоз≥, њњ сл≥д поставити на ст≥лець чи лавку; |
|
Їмн≥сть з брагою повинна сто¤ти в теплому, а не гар¤чому м≥сц≥ (≥накше вже готовий нап≥й може мати неприЇмний запах).
|