1. | Приготування білкової глазурі. Склад: 200 г цукрової пудри, 1 білок яйця, сік одного середнього лимону. |
2. | Паска традиційна Склад: 5 яєць, 1 склянка цукру, 0,5 л молока, 50 г дріжджів, борошно, 0,5 пачки маргарину. |
3. | Паска подільська Склад: На 7 склянок борошна — 2 склянки вершків, 50 г дріжджів, 1 яйце, 4 жовтки… |
4. | Звичайна паска Склад: На 6 склянок борошна — 2 склянки молока, 12 яєць, півсклянки розтопленого цукру, ванілін, ізюм, 50 г дріжджів… |
5. | Паска польська Склад: 10 жовтків, 2 склянки цукру, 2 склянки борошна, 60 г дріжджів, трошки теплого молока, щіпка солі… |
6. | Дріжджові коржі Склад: Компоненти приблизно на 12 штук: 200 мл молока (3,5% жирності), 8 ложок рослинної масла, 80 г цукру, сіль, 500 г борошна, 30 г дріжджів… |
7. | Паска "Великодня" Склад: 800 г борошна, 6 жовтків, 2 яйця, 50 г пресованих дріжджів, 6 столових ложок сметани, 240 г цукру, 200 г олії, 8 г (неповна чайна ложка) солі, 200 г родзинок, 1 білок, 4 ст. ложки цукрової пудри. |
8. | Паска з начинкою Склад: 600 г борошна, 3 яйця, 1/2 склянки молока, 2 столових ложки сметани, 150 г цукру, 1/2 чайної ложки солі, 25 г пресованих дріжджів, 150 г вершкового масла, пакетик ванільного цукру... |
9. | Паска домашня Склад: 1 кг борошна, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 10 жовтків, 3 білки, 250 г цукру, 200 г вершкового масла, 100 г родзинок, 25 г коньяку, 25 г цукатів, 3 чайної ложки лимонної цедри ... |
10. | Паска для хлібопічі Склад: 300 г борошна, 80 г цукру, 15 г пресованих дріжджів харківських, 60 г маргарину, 100 г родзинок, 1/4 чайної ложки солі, 1 столова ложка сметани, 2 яйця |
11. | Кулич «Пасхальный» Склад: 1 кг муки, 80 г прессованных харьковский дрожжей «Премиум», 1.5 стакана молока, 10 яичных желтков, 3 яичных белка, 300 г сахара, 250 г маргарина, 1 стакан изюма... |
12. | Кулич «Праздничный» Склад: 5 стаканов муки, 1.5 стакана сметаны, 300 г сливочного масла (или маргарина), 1.5 стакана сахара, 8 яичных желтков, 0.5 стакана грецкого ореха, 0.5 стакана изюма, 1 чайная ложка соли... |
13. | Кулич «Скороспелый» Склад: 3 стакана муки, 200 г сливочного масла, 1 стакан сахара, 1.5 стакана молока, 30 г прессованных дрожжей харьковских «Экстра», 3 яйца, 2 стакана изюма (без косточек)... |