ѕриготуванн¤:
–етельно розтерти до б≥лого кольору ¤йц¤ з цукром, п≥д≥гр≥ти молоко, розвести в ньому др≥ждж≥, додати борошно. «м≥шати до утворенн¤ однор≥дноњ маси ≥ поставити на 3 год. Ѕродити у тепле м≥сце. ѕот≥м додати ще борошна зам≥сити мТ¤ке т≥сто ≥ знову поставити у тепле м≥сце.  оли т≥сто дв≥ч≥ чи трич≥ добре п≥д≥йде ≥ ви його Ђоб≥мнетеї, треба розкласти його у формочки ≥ вип≥кати паски. ўоб вони не п≥дгор≥ли, накрийте папером.

’арк≥вськ≥ др≥ждж≥.
«ах≥дна ”крањна.
тел.: (0362) 435217
Besucherzahler mingle2
счетчик посещений
—клад:
5 ¤Їць, 1 скл¤нка цукру, 0,5 л молока, 50 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, борошно, 0,5 пачки маргарину.
—в¤ткове частуванн¤
ѕаска традиц≥йна
[ѕопередн≥й рецепт] [Ќаступний рецепт]
Hosted by uCoz