1. | ƒанська пр¤на бабка —клад: 100 г сум≥ш≥ сушених фрукт≥в, 5 ложок рому, 500 г пшеничного борошна, 20 г др≥ждж≥в, 1/4 л теплого молокаЕ |
2. | јльп≥йський корж омпоненти дл¤ 2 корж≥в: др≥жджове т≥сто з 250 г борошна, 1/2 кубика св≥жих др≥ждж≥в (близько 20 г), 6 ложок молока, 75 г маслаЕ |
3. | —иц≥л≥йськ≥ фруктов≥ з≥рки омпоненти на 4 з≥рки: 500 г борошна, 1 упаковка сухих др≥ждж≥в (близько 8 г), 75 г цукру, щ≥пка сол≥, 1/4 л св≥жого теплого молокаЕ |
4. | ƒз¤д —клад: 20 г др≥ждж≥в, 1/4 л молока, 1 ложечка цукру, 300 г борошна,1/2 ложечки сол≥, 100 г маргаринуЕ |
5. | ƒр≥жджов≥ вафл≥ з в≥вс¤ними пласт≥вц¤ми омпоненти на 12 вафель: ƒл¤ т≥ста: 250 г пшеничного борошна типу 1050, 125 г пшеничного борошна типу 405, 125 г зернистих в≥вс¤них пласт≥вц≥вЕ |