ѕриготуванн¤: Ѕорошно вим≥шати ≥з сухими др≥жджами, додати вс≥ ≥нш≥ компоненти ≥ зам≥сити круте т≥сто. ѕочекати, поки т≥сто п≥д≥йде, ще раз зам≥сити. “≥сто розд≥лити на 4 частини. ќдну з них розкатати на папер≥ до товщини близько 1 см ≥ разом з папером укласти на лист. ≤нш≥ шматочки т≥ста укласти в холодильник. ¬ир≥зати з паперу з≥рку по величин≥ розкатаного т≥ста, укласти њњ на т≥сто ≥ прир≥зати т≥сто по контурах з≥рки. ∆овток розбовтати з 4 ложками води ≥ змазати ним з≥рку. ѕрикрасити зацукрованими фруктами ≥ мигдалем. ѕершу з≥рку залишити на короткий час п≥д≥йти, а пот≥м спекти. ¬ип≥кати в електродуховц≥ при температур≥ 200 градус≥в. якщо ми хочемо попередити занадто швидке вип≥канн¤ промен≥в з≥рки, њх потр≥бно загорнути в алюм≥н≥Їву фольгу. ” такий же спос≥б спекти по черз≥ й ≥нш≥ з≥рки.