ѕриготуванн¤: ћолоко роз≥гр≥ти до температури долон≥, розвести в ньому др≥ждж≥. ¬лити в миску з рослинною ол≥Їю, цукром, с≥ллю ≥ борошном. ”с≥ компоненти вим≥шувати м≥ксером спочатку на найнижчих оборотах, пот≥м на найвищих доти, поки т≥сто саме не стане в≥докремлюватис¤ в≥д краю миски. ѕочекати, поки т≥сто п≥д≥йде. ѕот≥м ще раз зам≥сити ≥ розд≥лити на 12 порц≥й. ожен шматочок т≥ста роз≥м'¤ти долон¤ми, посипаними борошном, до одержанн¤ кружк≥в д≥аметром близько 10 см, сформувати при цьому край. ружки покласти на лист, ¤кий застелений пергаментним папером, обкласти њх черешн¤ми й аірусом. ѕриготувати крихту ≥ розкласти њњ на кружках. “рошки почекати, поки корж≥ знову п≥д≥йдуть. ¬ип≥кати в електродуховц≥ при температур≥ 200-225 градус≥в.
„ас приготуванн¤: 30 хв.
—клад: омпоненти приблизно на 12 штук: 200 мл молока (3,5% жирност≥), 8 ложок рослинноњ масла, 80 г цукру, с≥ль, 500 г борошна, 30 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських. Ќа начинку: 500 г черешень без к≥сточок, св≥жих чи в≥дварених, Ч 500 г св≥жого чи в≥двареного аірусу. Ќа крихту: Ч 75 г борошна, 50 г мондам≥ни (можна зам≥нити кукурудз¤ним борошном), 75 г цукру, щ≥пка сол≥, 1/2 ложечки без верха кориц≥, 75 г масла чи маргарину, 3 ложки кокосовоњ стружки.