ѕриготуванн¤:
« борошна, сол≥, др≥ждж≥в зам≥сити туге т≥сто ≥ залишити дл¤ брод≥нн¤. √отове т≥сто розд≥лити на два шматки ≥ скачати з нього Ђжгутикиї товщиною в палець ≥ довжиною, розрахованою на лист. ѕоставити п≥дходити на 10-15 хвилин. ѕ≥сл¤ цього вип≥кати в гар¤ч≥й духовц≥. ѕ≥сл¤ вип≥чки нар≥зати невеликими шматочками, залити гар¤чим молоком, закрити посуд кришкою. „ерез 5 хвилин залишок молока злити. Ђќпеканц≥ї посипати сиром, полити роз≥гр≥тою ол≥Їю ≥ за смаком посолити чи посипати цукром.
„ас приготуванн¤: 30 хв.
—клад:
1000 пшеничного борошна, с≥ль, 400 г. сиру, 50 г. пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, 600 г. води.