ѕриготуванн¤:
” м≥рний посуд розбити 1 ¤йце, долити води до м≥тки 245 мл, добавити ол≥ю та молоко, вилити р≥дину у форму хл≥боп≥чки. ѕ≥сл¤ цього покласти ус≥ ≥нгред≥Їнти в наступн≥й посл≥довност≥ (обов'¤зково!): прос≥¤не через с≥то борошно, с≥ль цукор, просеован≥ харк≥вськ≥ др≥ждж≥.
¬ибрати режим, в ¤кому передбачено тривале вим≥шуванн¤ т≥ста ≥ тривал≥ ≥нтервали дл¤ його дозр≥ванн¤, тобто дл¤ в≥дпочинку т≥ста.
—клад:
¬ода 220 мл, 1 ¤йце, 1 ст. ложка ол≥њ, 1 ст. ложка молока, 300 г борошна, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка сол≥, 10 г пресованих др≥ждж≥в харк≥вських, .